værksteder

Maskinens værksteder

 Her kan du læse om nogle af de igangværende projekter. Hvis du har forslag til aktiviteter, som ikke står på listen, så fortæl os om det.

værksteder
Label

Madlavning

Her i Kabyssen undersøges og eksperimenteres med at lave mad til mange for få penge. Vi får overskudsvarer fra det lokale supermarkedet og fra Meyers.Du bliver en del af et forstående fællesskab, hvor du lærer at lave lækker, sund og økonomisk mad. Du vil få konkrete redskaber i forhold til at lave mad men også en dybere forståelse for hvorfor det er vigtigt. Det er i Kabyssen vi nyder et fælles måltid midt på dagen.

Label

Bogapoteket

I stedet for at få piller kan du i dette smukke bogapotek få en bog helt gratis. Det er en særlig udvalgt bogsamling, der giver mulighed for at
beskæftige hjernen med god litteratur. Det er et rum for fordybelse hvor også skrivegrupper mødes og diskutere tekster. Vi har et samarbejde med læseforeningen, der kommer og læser op en
gang om ugen af udvalgt litteratur.

Label

Cykelholdet

På cykelholdet ”Så du røgen” er der mulighed for at få en ugentlig
cykeltur eller mere. Det er hyggelige ture med fokus på bevægelse.

Label

Computer & Teknik

I datastuen kan du beskæftige dig med teknik og digitalisering. Hvad enten det drejer sig om computere, webprogrammering, grafisk design eller andet indenfor dette felt, er der altid brug for en ekstra hånd til løse de tekniske udfordringer, der opstår undervejs.

Label

Mal og Tegn

Her i dette rum arbejdes med indtryk, udtryk og aftryk i alle mulige
former. Det er her, der tegnes og males og formes frit. Vi kan både tilbyde
konkrete forløb i iagttagelsestegning, samt forskellige teknikker inden for
maleri. Grundideen er er at understøtte maskinisters formudtryk og ideer.
Der er vigtigt at der er plads til at eksperimentere og bryde rammen for
det kreative udtryk.

Label

Snedkeri

Vi har et nyoprettet snedkerværksted hvor det er muligt bygge alt fra
fuglehuse til møbler. Vi har genbrugstræ og værktøj så hvis du har mod på
at prøve dig frem så kom endelig op og se vores snedkerværksted.

Label

Nørkleri

Der er rig mulighed for at du kan udfolde dig kunstnerisk. Det gælder både indenfor billedkunsten og andre kunstarter, som deltagerne i maskinen byder ind med. Det har medført, at der er produceret masser af interessant kunst, som er blevet udstillet i maskinens mange lokaler.

Label

Virtual Reality

I dette rum bliver du en del af et kreativt virtuelt oplevelsesunivers, hvor du kan tage en pause fra at være i din krop og bevæge dig frit rundt i verden uden lufthavne og flybilletter.

Label

Grafikværkstedet/Tryk

Grafikværkstedet plejede at være et rum til pilleuddeling. Her stod personale i gamle dage og delte medicin ud til patienter. I dag kan du ikke få piller her mere men lære en masse trykteknikker; lenoliumstryk, raderinger, monotypier for at nævne en håndfuld.